Albanian English Italian
Oleocut DS antidranduff shampoo

Oleocut DS antidranduff shampoo

Forma farmaceutike : Likid

Formati: Flakon 100 ml

Perberja: Klimbazol, pirokton olamine, acid undecilanik, niacinamide 

Menyra e veprimit: Kontrollon dhe rregullon prodhimit e sebumit

Indikacionet: Shampo kunder zbokthit dhe pasojave te tij ne floke

Perdorimi: aplikim dy-tre here ne jave. Aplikoni nje sasi te produktit ne floke, masazhojeni per 3-4 minuta dhe shpelajeni.


Press enter to search