Albanian English Italian
Oleocut DS sebum controlling lotion

Oleocut DS sebum controlling lotion

Forma farmaceutike : Likid

Formati: Flakon 100 ml

Perberja: Uje termal, climbazol, pirokton olamine, PEG-6 undecilenat, niacinamide 

Menyra e veprimit: Veprim keratolitik, kontrollon dhe rregullon prodhimit e sebumit, antirritues, eleminon shenjat, sheron siperfaqet e lekures, kontrollon rritjen e mykut dhe baktereve.

Indikacionet: Prodhim I shtuar I djerses, Pitiriazis versikolor,

Perdorimi: aplikim dy here ne dite (mengjes, mbremje). Aplikoni nje sasi te produktit ne zonen e prekur, masazhojeni per disa minuta dhe shpelajeni.


Press enter to search