Albanian English Italian
Miconal nails

Miconal nails

Forma farmaceutike : Likid

Formati: Flakon 8 ml

Perberja: Ure, climbazol, Pirokton olamin, Ac undecilenik

Menyra e veprimit: Veprim antimykotik, Veprim zbutes dhe keratolitik

Indikacionet: Onikomykoze

Perdorimi: aplikim nje here ne dite per 3-5 muaj


Press enter to search