Albanian English Italian
Immuno Skin plus

Immuno Skin plus

Forma farmaceutike : Tablet

Formati: Kuti me 20 tb

Perberja: Metionine, ekstrakt ekinacea

Menyra e veprimit: Forteson sistemin imun

Indikacionet: Mungesa e metionines qe merret me ushqim, Infeksionet nga HPV, Dobesite e lekures dhe membranat mukoze. Per fortesimin e sistemit imun ne rastin e infeksioneve virale dhe bakteriale.  Ne rastin e dietave te varfra ushqimore.

Perdorimi: 1 tb ne dite


Press enter to search