Albanian English Italian
Oleocut Detergente

Oleocut Detergente

Forma farmaceutike : Xhel

Formati: Tubet 150 ml

Perberja: Nikotinamid, Koncentrat i ujerave termale, Koncentrat ananasi

Menyra e veprimit: Veprim zbutes dhe kontroll i yndyres (nikotinamide) dhe cirkatrizues (ananasi)

Indikacionet: Per fytyrat e yndyrshme dhe trajtimin e akneve

Perdorimi: Aplikim ne lekure 2 here ne dite


Press enter to search