Albanian English Italian
Oleocut 3 Active

Oleocut 3 Active

Forma farmaceutike : Xhel

Formati: Tubet 30 ml

Perberja: Acid azelaik, Acid kojik, Acid phytic

Menyra e veprimit: Veprim antibakterial, antioksidant dhe kontroll iyndyres

Indikacionet: Per trajtimin e akneve te moderuara dhe te agravuara

Perdorimi: Aplikim ne lekure 1 here ne dite, preferohet ne mbremje


Press enter to search