Albanian English Italian
Immuno Mega

Immuno Mega

IMMUNO MEGA me permbajtje te  Omega 3-6-9 dhe Vitamina E. Nuk  përmban gluten, ngjyra dhe embelsues sintetik. 

20 ml produkti përmban:

 • Ujë
 • Fruktoza
 • Lëng banane të përqendruar
 • Sheqer diabetik
 • Sorbitol
 • Vaj i peshkut pluhur
 • Acide yndyrore (EPA, DHA, dhe të tjerët)
 • Vaj liri (Linum usitatissimum) në polare
 • në acidet yndyrore (acid oleik, acid linoleik, acid linolenik)
 • vitaminë E acetate
 • konservues: benzoat natriumi dhe sorbat i kaliumit
 • ngjyrosje: karamel, aromat, acidifikuesit: acid laktik, acid citrik. ekscipientëve: Doza 5-10-15-20 ml

 

ÇFARË ËSHTË IMMUNO MEGA

Është një shtesë dietetike e acideve yndyrore nga Omega 3, Omega 6, Omega 9 dhe Vitamina E Favorizon kontrollin e metabolizmit të lipideve. IMMUNO MEGA, plotëson marrjen e Omega 3 dhe Omega 6 që nuk mund të sintetizohen nga trupi. Prandaj ato quhen acide yndyrore esenciale. Omega 9 është e pranishme në formulimin për të mbajtur një përqendrim të balancuar të acideve yndyrore, Vitamina E ka një funksion antioksidues dhe ruan cilësinë dhe funksionalitetin e acideve yndyrore.

 

PERSE PËRDORET:

IMMUNO MEGA ribalancon raportin e acideve yndyrore esenciale në trup, gjë që është esenciale për zhvillimin e duhur mendor dhe kognitiv. IMMUNO MEGA në pediatri dhe në neuropsikiaturë të fëmijëve aplikohet në rast të çrregullimeve të vëmendjes, sindromave për shkak të hiperaktivitetit dhe fenomeneve të shqetësimit nate.

 

SI TË PËRDORET KËTU SUPPLEMENTI I USHQIMIT:

Shkundni shishen para se ta përdorni, nëse është e nevojshme, holloni përmbajtjen e kupës matëse në një gotë qumështi, kos ose lëng frutash.


Press enter to search